De Nyingma school, waarin het integreren van meditatie en studie met de ervaringen van het dagelijks leven centraal staat, is de oudste traditie binnen het Tibetaans boeddhisme. Het Nyingma Centrum Nederland biedt verschillende mogelijkheden voor meditatie en studie: cursussen, weekeindprogramma's, retraites.


Dharma Boekwinkel levert een breed assortiment boeddhistische titels, van inleidende werken voor degenen die zich willen orïenteren tot soetra's en tantra's voor hen met een meer diepgaande belangstelling. Het gehele assortiment omvat meer dan 900 titels.

Om het Tibetaans boeddhisme toegankelijk te maken voor het Westen heeft Tarthang Tulku, een spiritueel leraar uit de Nyingma traditie, in 1971 de uitgeverij Dharma Publishing opgericht in de Verenigde Staten. Uitgeverij Dharma is een zusterorganisatie van Dharma Publishing die zich ten doel heeft gesteld de boeken van Dharma Publishing uit te geven in Nederlandse vertaling.

Lotus Design heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van mooie, handgemaakte producten die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De collectie omvat o.m. meditatiekussens in diverse vormen, yogamatten hoofdkussens en steunrollen die voor diverse doeleinden te gebruiken zijn.